PARKOK & NAGY TERÜLETEK

nagy, parkosított terület, utakkal, patakkal, tereptárgyakkal.. egy ilyen területre nem is terveznek általában robot fűnyírót munkába állítani, pedig tökéletes megoldásunk van rá

KERTEK, SPECIÁLIS TERÜLETEK

kerti tó, kutyák, macskák, gyerekek, sziklakert, dombok.. nem is gondolná az ember, hogy mennyi féle kihívásnak kell megfelelnie egy robot fűnyírónak, hogy az biztonságos és alapos is legyen

PROGRAMOZÁS ÉS VEZÉRLÉS OKOS TELEFONRÓL

Az IOT (Internet of Things) technológia lehetővé teszi a Wiperrel való távoli interakciót. A Connect modulnak köszönhetően, amely minden S modellben megtalálható, és a legtöbb modellben opcionális, valamint a „My Robot Wiper” APP -ben, konfigurálhatja, kezelheti és fogadhatja a robot állapotáról szóló információkat.. A Wiper pontos helyét is meghatározhatja, valamint aktiválhatja a Geo Fence riasztórendszert, amely egy virtuális kerületen alapul, és GPS-en keresztül kezelhető. Végezetül a „Távozás” funkció lehetővé teszi, hogy egy adott vágási területet kizárjon  az Ön igényeinek megfelelően..

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

SZENZOROS VÉDELEM

ELSŐ A BIZTONSÁG – SZENZOROS VÉDELEM

A Wiper-t biztonságos munkára tervezték: szenzorokkal érzékeli az útjába kerülő embereket, állatokat, tárgyakat, így minden családtagja és kedvenc kerti bútorai is biztonságban vannak a fűnyírás idején is. A robot ezen kívül esőszenzorral is rendelkezik. A szenzor állítható és ki is kapcsolható, így a munkavégzés is a legalkalmasabb időpontra időzíthető, amikor a legoptimálisabb a vágás. Ha a gép esőt érzékel, akkor alapbeállítása szerint abbahagyja a munkát, hogy a későbbiek folyamán megfelelő töltöttséggel folytathassa tovább a fűnyírást.

BLOG TÉMÁINK

FŰNYÍRÁS

LOCSOLÁS

ÁPOLÁS

KARBANTARTÁS

ZÖLDHULLADÉK

ÖNTÖZŐ RENDSZEREK

FÁK ALATT

VÉDELEM

A SZÉP GYEP TITKA

titkok, trükkök, tanácsok, blog, szakmai cikkek, minden, ami segít, hogy neked legyen a legszebb pázsitod

ELÉGEDETT VÁSÁRLÓK

” mindössze egy hónapja használom a wiper I szériát, de már tudom, hogy soha többé nem kell hagyományos fűnyíró. Sokkal kevesebb munkával, nagyságrendekkel szebb a pázsit, egyenletesen vág, csendes, és a dombokon sem akad el..”

Zoltán

magánszemély, 1200nm gyep

“a gép kiválasztáshoz minden segítséget megkaptam, a kert tulajdonságaihoz ajánlottak gépet, ami valóbban be is vált. Nem a legolcsóbb fűnyíró, de minden tekintetben megéri az árát, nem bántam meg, hogy emellett döntöttem”

László

magánszemély - 600nm gyep

“kertápolással foglalkozunk, és bár merész ötlet volt, úgy döntöttünk kipróbáljuk a wipert. Amíg a kollégákkal metszünk, és sövényt vágunk, addig a wiper teszi a dolgát, így gyorsabban végzünk. Az ügyfeleink is elégedettek és mi is,”

György

kertépítés - karbantartás

ONLINE – TELEFONOS ÉS SZEMÉLYES ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

ROBOT FŰNYÍRÓ
KARBANTARTÁS
GYEP ÁPOLÁS
FŰMAG AJÁNLÓ

RÓLUNK

HÍVJ MINKET

06 29 550 750

Telefon

0629-550-750

Cím

2220 Vecsés, Széchenyi u 90

Email

wiper@horoszcoop.hu